Avisos
CONVOCATÒRIA OBERTA - Programa d'immersió digitalXborder

digitalxborderEl programa d'Immersió digitalXborder és una experiència d'aprenentatge intensiva que ofereix a CEOS d'empreses les eines clau per a facilitar la presa de decisions en un entorn digital en contínua transformació.

digitalXborder és una iniciativa promoguda per ICEX, Espanya Exportació i Inversions, EOI, Escola d'Organització Industrial i ADIGITAL, Associació Espanyola de l'Economia Digital, i cofinançada pel Fons Social Europeu.

La convocatòria està ja oberta i des d'Ivace Internacional volem animar-te a participar.

>> Accés a programa


>> Accés a inscripció

 
COMENÇA A EXPORTAR

imagen comença a exportar IVACE Internacional i les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana desenvolupen  el programa COMENÇA A EXPORTAR.

Un programa que persegueix treballar braç a braç amb els ajuntaments per a fer arribar els programes de suport a la internacionalització a tot el territori.

El programa està confinanciat al 50% per la Generalitat i la resta per les Cambres de comerç amb el 50% que FEDER els aporta. Volem ser més eficients i sumar entre tots més recursos i coordinar les accions per una altra per a arribar a tots els punts de la CV on no havíem arribat fins avui.

En què consisteix el Programa COMENÇA A EXPORTAR?

En un cicle de mòduls que es poden realitzar de forma gradual amb la finalitat de donar resposta a totes les necessitats empresarials per a començar a exportar.

Contingut del programa

El programa consisteix en una primera jornada de presentació a la qual seguiran una sèrie de mòduls en els quals es tractaran diferents continguts relacionats amb la internacionalització de l'empresa. Aquest programa és totalment gratuït.

Cada mòdul podrà ser de matí o vesprada (4h-6h)

  • 1ª Jornada de presentació de "Instruments públics al servei de la internacionalització". Presentació per part dels tècnics de Cambres, IVACE i ICEX.
  • Mòdul 1. Iniciació al mercat internacional. Guiar i orientar a les empreses aportant una visió global i pràctica dels passos que s'han de donar en el procés d'internacionalització.
  • Mòdul 2.- Selecció de mercats exteriors. Elements de discriminació i decisió. En quin basar-se per a seleccionar un mercat? Metodologia i eines senzilles per a la selecció de mercats.
  • Mòdul 3. Formes d'accedir als mercats seleccionats. Com arribar. Millorar i enfortir les relacions amb la xarxa internacional de distribuïdor / partners estratègics. Passos necessaris per a incrementar les vendes en un mercat.
  • Mòdul 4. Mitjans de pagament. Com arribar sense perdre's pel camí.
  • Mòdul 5. Documentació per a l'exportació i errors comuns. Operativa administrativa internacional. Models, fórmules (cobraments, pagaments, assegurances, contractes, etc) i requisits mercantils.
  • Mòdul 6. Pla de màrqueting internacional. El màrqueting al servei del seu pla d'internacionalització. La importància de la imatge en l'exterior.

 

Calendari jornades Comença a Exportar 2019 (JORNADA-1º TALLER)

 

 GANDIA 07/05/                
 NOVELDA    08/05/  
 ALACANT 09/05/  
 VALÈNCIA    13/05/  
 ALZIRA 14/05/  
 ALGEMESÍ 04/06/  
 GUARDAMAR DEL SEGURA          06/06/  
 ONTINYENT 18/06/  
 ALCOI 02/07/  
 VALÈNCIA 17/07/  
 ELX 17/09/  
 PATERNA   15/10/  
 ALZIRA 05/11/  
 REQUENA UTIEL   12/11/  
 MONTCADA    26/11/  
     

>> Jornades Comença a Exportar a València

>> Jornades Comença a Exportar a Alacant

>> Jornadas Comença a Exportar a Castelló

 

 
JORNADES I TALLERS INFORMATIUS

Jornades i iniciatives organitzades entre les diferents entitats amb competències en promoció exterior i internacionalització a fi d'oferir informació de valor afegit a les empreses.

 

Jornades informatives 2020

  

flechasalmon 16 gener Suports a la internacionalització d'empreses BIO. Elx
flechasalmon 16 gener  Suports a la internacionalització per a empreses CV. Elx
flechasalmon 14 gener  Suports a la internacionalització per a empreses CV. València
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar