Premi everis Espanya 2020
Premi everis Espanya 2020

premioeverisLa Fundació EVERIS convoca la XIX edició del Premi everis Global, que busca reconéixer projectes basats en tecnologies d'alt impacte que milloren la qualitat de vida de les persones i/o la cura del medi ambient i, en general, que estiguen en línia amb els objectius sostenibles de l'ONU per a deixar una petjada transformadora en la societat. La convocatòria està oberta fins al 5 d'abril.

El premi va dirigit a projectes desenvolupats a Espanya per emprenedors, empresaris individuals, grup d'emprenedors o per societats mercantils espanyoles, en tres temàtiques: Nous models de negoci en l'economia digital, Tecnologies industrials i Biotecnologia i salut.

El premi consisteix en una aportació econòmica de 20.000 euros i la participació del guanyador en la XIX edició del Premi *everis Global. A més, si ho considera el jurat, podrà oferir un paquet de serveis d'assessorament amb caràcter gratuït del valor i duració que es determine amb un màxim de 7.000 euros i un màxim de tres mesos.

>> Més informació i inscripció