Ivace assisteix a la reunió de la iniciativa SHARE, a Brussel·les.
Ivace assisteix a la reunió de la iniciativa SHARE, a Brussel·les.

SHAREL'objectiu principal de la iniciativa SHARE és crear consciència sobre el paper de l'esport i l'activitat física en el context del desenvolupament regional i local, i reuneix autoritats públiques, organitzacions esportives, universitats, pimes i organitzacions de suport empresarial de tota Europa, que es dediquen a ressaltar la importància de l'esport per al desenvolupament regional.

La iniciativa SHARE vol augmentar la col·laboració i crear un fòrum entre les autoritats públiques i el moviment esportiu per a créixer i implementar les millors pràctiques. En enfortir les aliances en el camp de l'esport, es poden crear nous fons per a activitats relacionades amb l'esport.

IVACE contribueix amb la seua experiència de posada en marxa d'un Laboratori d'Esport de la CV entre 4 regions europees, l'objectiu de les quals és identificar projectes d'inversió o cooperació entre aquestes regions en el sector de l'esport. En aqueix sentit, la Comunitat Valenciana participa -reconeixent així el seu paper tractor- com a exemple del paper transversal de l'esport en el turisme, la promoció de la salut i l'envelliment actiu, eixos estratègics de la RIS3 de la Comunitat Valenciana la secretaria de la qual és responsabilitat de l'IVACE.

IVACE és soci del projecte Europeu INNO4Sports

>> Més informació sobre la Iniciativa Share