WIPO GREEN: Mercat en línia de solucions al canvi climàtic
WIPO GREEN: Mercat en línia de solucions al canvi climàtic

wipogreenWIPO GREEN és una plataforma en línia per a l'intercanvi de tecnologia habilitada per l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI). Aquesta base de dades és un catàleg únic de solucions i necessitats sostenibles a tot el món, i ofereix tecnologies que van des de prototips fins a productes comercialitzables disponibles per a llicència, col·laboració, empreses conjuntes i venda.

 

 

WIPO GREEN reuneix actors clau per a catalitzar la innovació i difusió de tecnologia verda, secundant així els esforços mundials per a abordar el canvi climàtic mitjançant la connexió de proveïdors i cercadors de tecnologies respectuoses amb el medi ambient.

Proveïdors de tecnologia
Els inventors, empresaris i empreses de tecnologia ecològica poden incloure els seus productes en la base de dades WIPO GREEN per a donar-los visibilitat global i ajudar a atraure socis i finançament. D'aquesta manera, WIPO GREEN ajuda els usuaris a connectar-se amb l'ecosistema global d'innovació.

Cercadors de tecnologies
Les organitzacions que busquen solucions tecnològiques ecològiques poden utilitzar la base de dades WIPO GREEN per a publicitar les seues necessitats i tractar de trobar una coincidencia.la base de dades també és una eina útil per als inversors que busquen realitzar acords tecnològics ecològics, ja que proporciona accés a tecnologies i empresaris de tot el món.

Socis
La xarxa WIPO GREEN ofereix oportunitats interessants per a la col·laboració i l'associació en reunir una gamma de parts interessades clau, com a empreses multinacionals, institucions acadèmiques i d'investigació, organitzacions intergovernamentals i petites i mitjanes empreses (PIME).