IVACE assisteix a la reunió del Projecte Innova-FI en Udine (Friuli/Itàlia)
IVACE assisteix a la reunió del Projecte Innova-FI en Udine (Friuli/Itàlia)

innova-fiLa Regió Autònoma Friuli Venezia Giulia acull els dies 13, 14 i 15 de gener als socis del projecte Innova-Fi, entre els quals es troba IVACE, per a intercanviar experiències sobre els innovadors instruments financers per a donar suport a la innovació en les petites i mitjanes empreses - 5é Intercanvi d'Experiències (EoE).

Innova-FI està enfocat a donar resposta a les conclusions del Consell Europeu sobre la importància d'augmentar la despesa en innovació mitjançant la implementació de millors polítiques i un millor ús dels fons públics i privats.

Aquesta reunió, a més de conéixer en profunditat l'ecosistema innovador i de suport a les pimes desenvolupat en Friuli i en el conjunt d'Itàlia - préstecs subvencionats, instruments de garantia, suport a la innovació, actors privats…- també coneixerà els casos individuals des de les pròpies empreses, la qual cosa permetrà detectar avantatges i inconvenients d'una forma directa.

Els socis d'Innova-FI, així com els stakeholders assistents, tindran també una sessió per a analitzar els ‘instruments financers innovadors’, el seu concepte i aplicació en els nous Programes Operatius Regionals des de 2021.

>> Més informació sobre el projecte Innova-Fi