Economia incrementa un 26% el nombre de convidats a Hàbitat València, amb 67 compradors
Economia incrementa un 26% el nombre de convidats a Hàbitat València, amb 67 compradors M'agrada Imprimeix Correu

HABITAT19La fira Hàbitat València obrirà demà les seues portes amb unes excel·lents xifres de participació que confirmen la recuperació del major aparador per a l'oferta de moble, il·luminació i decoració (16-9-2019)

El conseller Rafa Climent, que participarà demà en la inauguració de la present edició d'Hàbitat València, s'ha mostrat molt satisfet en comprovar el resultat d'un treball conjunt entre la Conselleria d'Economia i Fira València per a recuperar un dels grans certàmens internacionals celebrats en el nostre territori.

Entre les accions realitzades pel seu departament per a donar suport a aquesta Fira, Climent ha destacat l'increment fins a un 26% del nombre de convidats per IVACE Internacional a aquesta fira. Així, en la present edició, IVACE Internacional ha convidat a 67 compradors i prescriptors procedents de 22 països.

Per part seua, la directora general d'Internacionalització i directora adjunta de l'IVACE, María Dolores Parra, ha explicat que aquesta acció s'ha realitzat en col·laboració amb ANIEME i FEDAI-DEC, amb l'objectiu de continuar donant suport a la internacionalització dels sectors presents en la fira i del mateix certamen.

“La Xarxa Exterior de l'IVACE ha tingut una participació imprescindible en la identificació dels integrants d'aquesta missió. S'han seleccionat compradors amb poc coneixement de l'oferta espanyola i amb l'objectiu de continuar posicionant el sector de l'hàbitat de la Comunitat Valenciana en els mercats exteriors”, ha explicat.

“Des de l'IVACE estem incrementant el nombre de missions inverses integrades per compradors estrangers, per a facilitar al màxim noves oportunitats comercials a les nostres empreses. En aquesta ocasió incrementem el nostre suport a la Fira Hàbitat València per a consolidar el posicionament d'aquest certamen a escala internacional”, ha assenyalat.

Així mateix, Parra ha afegit que la importància de la selecció de València com a capital Mundial del Disseny en 2022, “la qual cosa ens permetrà utilitzar aquesta etiqueta com a element de promoció i d'imatge de marca per als nostres sectors”.

Els importadors i prescriptors procedeixen de 22 països. Concretament de l'Argentina, Austràlia, Xile, Colòmbia, Corea del Sud, Croàcia, l'Equador, els Estats Units, Emirats Àrabs, França, Geòrgia, Holanda, l'Índia, el Marroc, Mèxic, Montenegro, Polònia, Qatar, Regne Unit, República Dominicana, Rússia i Suècia.