Quality Innovation Award QIA
Quality Innovation Award QIA M'agrada Imprimeix Correu

CEXFins al 16 de setembre està obert el termini de presentació de candidatures als Quality Innovation Award QIA, una competició internacional per a destacar projectes innovadors en empreses i organitzacions.

Les empreses i entitats interessades poden participar en qualsevol d'aquestes huit categories:

- Innovacions responsables i de recursos renovables (innovacions d'economia circular). Per a les innovacions que tenen un clar focus mediambiental.
- Potencial. Per a plantejaments d'innovació que encara no s'han portat a la pràctica o no tenen resultats
- Sector sanitari. Per a les innovacions dirigides al sector sanitari
- Sector educatiu. Innovacions dirigides o realitzades dins del sector educatiu.
- Sector públic. Per a innovacions en el sector públic.
- Microempresa & start-up. Per a iniciatives amb facturació menor a 2 milions d'euros i menys de 10 persones
- Pimes. Facturació menor a 50 milions d'euros i menys de 250 persones.
- Gran empresa. Per a empreses amb facturació superior a 50 milions d'euros i/o més de 250 persones

Els premis QIA van ser creats en 2007 per Excellence Finland per a impulsar projectes innovadors en les empreses i organitzacions, comparar-se, i donar reconeixement local i internacional als projectes més innovadors. Des de llavors, han anat incorporant-se al comité organitzador entitats de promoció de la qualitat, l'excel·lència i la innovació com CEX, l'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència a Espanya, a la qual pertany IVACE.

Entre els objectius i beneficis per als participants en aquesta competició estan obtindre una avaluació professional i independent sobre les innovacions de la seua organització, comparar les seues innovacions i aprendre d'altres a nivell nacional i internacional, incrementar la visibilitat i el reconeixement internacional de les seues innovacions i fomentar i impulsar la cultura innovadora entre els diferents agents de l'organització.

>> Més informació