Missió d'Economia Circular a la Xina i 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic UE-la Xina
Missió d'Economia Circular a la Xina i 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic UE-la Xina M'agrada Imprimeix Correu

mision Eco Circular ChinaIVACE organitza una Missió d'Economia Circular a la Xina, coincidint amb la celebració del 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic Unió Europea la Xina, que tindrà lloc a la ciutat de Chengdú els dies 11 al 15 de novembre, i en el qual IVACE participa com co-organitzador. Aquesta acció està patrocinada per l'Enterprise Europe Network (Seimed), la major xarxa mundial de suport a les xicotetes i mitjanes empreses d'Europa.

El 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic Unió Europea la Xina de Chengdú congregarà a més de 1.500 participants, entre empreses, representants de governs, clústers, associacions empresarials, experts en cooperació UE-la Xina, universitats, centres tecnològics, i entitats vinculades a la recerca i desenvolupament de l'oest i nord de la Xina, de la Comissió Europea, així com socis de la Enterprise Europe Network a nivell europeu, i empreses i entitats europees interessades a impulsar la col·laboració amb possibles contraparts xineses.

La missió va dirigida a empreses dels sectors següents, interessats a conéixer les oportunitats que ofereix en aquests moments el nou model d'economia circular que aquest país ha desenvolupat en els últims anys.  

- Noves tecnologies
- Medi ambient
- Energies renovables
- Nous materials
- Ciències de la vida
- Biotecnologia
- Farmacèutic
- Agricultura moderna o innovacions i pràctiques agrícoles dirigides a reduir l'ús de recursos naturals

Data límit d'inscripció: 13/09/2019

>> Inscripció on-line

>> Descarregar convocatòria

>> Descarregar fitxa d'inscripció

>> Més informació sobre el Fòrum