Internacionalitza les teues vendes amb un nou concepte de màrqueting digital
Internacionalitza les teues vendes amb un nou concepte de màrqueting digital M'agrada Imprimeix Correu

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - IVACE, organitza el 26 de juny, una jornada sobre les últimes estratègies i tàctiques de màrqueting digital internacional, funnels de venda i trànsit d'ecommerce.

Durant la jornada es presentarà una metodologia basada en el nou concepte “Funnel de vendes”, orientada a l'optimització de negocis online, en termes de temps i inversió.

Es mostrarà la possibilitat de crear un sistema automatitzat, que permet, a més, escalar el negoci i treballar les claus del trànsit de qualitat, tant gratis com de pagament.

En definitiva, es presentaran eines que possibiliten la creació de més i millor trànsit a la web des dels diferents mercats internacionals, incidint en els aspectes claus a tindre en compte a través de l'exposició de casos pràctics.

Objectiu: Aquesta jornada es desenvolupa amb l'objectiu de conéixer un sistema de vendes innovador creat a partir del concepte de Funnel de Vendes i aplicat a mercats internacionals.

Duració: 5 hores.

Dirigit a: Empresaris de la Comunitat Valenciana, així com equips d'exportació i màrqueting d'empreses que desitgen llançar el seu negoci en internet, o ja tinguen presència online i estiguen interessats a conéixer un mètode que permeta millorar les xifres.

>> Més información i Programa

>> Inscripció