Finançament 2019 per a Emprenedors i Pimes Innovadores
Finançament 2019 per a Emprenedors i Pimes Innovadores M'agrada Imprimeix Correu

neotecIVACE, CEEI València, CEV i REDIT organitzen l'11 de juny a València una jornada informativa sobre iniciatives de suport a emprenedors i pimes innovadores. Durant aquesta, CDTI presentarà la nova convocatòria NEOTEC 2019 i es reunirà amb els assistents que ho sol·liciten prèviament per a revisar propostes en preparació.

Recentment s'ha aprovat la convocatòria 2019 del Programa NEOTEC, dotada enguany amb 25 M€, amb la qual el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (*CDTI) -organisme adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats- dona suport a projectes empresarials que requerisquen l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, en els quals l'estratègia de negoci es base en el desenvolupament de tecnologia pròpia.

Per a sol·licitar una reunió amb CDTI és imprescindible enviar la fitxa adjunta abans del 5 de juny a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

>> Més informació i inscripció