L'Ivace organitza una missió inversa d'alimentació per a donar a conéixer els productes de la Comunitat a importadors de 14 països
L'Ivace organitza una missió inversa d'alimentació per a donar a conéixer els productes de la Comunitat a importadors de 14 països M'agrada Imprimeix Correu

Misión inversa alimentaciónL'Institut Valencià de Cometitividad Empresarial (Ivace) ha organitzat una missió inversa que està reunint a València, del 9 al 12 d'abril, a un total de 19 importadors i responsables de cadenes de distribució de 14 països amb empreses de la Comunitat Valenciana del sector d'alimentació (11-4-2019)

Es tracta d'una iniciativa que persegueix facilitar a les empreses vendre els seus productes a prop d'una vintena d'importadors interessats a incorporar a la seua cartera de productes l'oferta de la Comunitat Valenciana.

La directora general d'Internacionalització, MªDolores Parra, ha destacat l'oportunitat que suposa celebrar aquest tipus de missions ja que les empreses “tenen accés a interessants contactes sense desplaçar-se de la Comunitat i a un cost simbòlic per a l'empresa”.

“Gràcies a la nostra presència en diferents mercats -ha indicat- tenim la capacitat de seleccionar interessants contactes que desitgen incorporar els productes de la Comunitat a la seua oferta. Així facilitem l'obertura de nous mercats a les petites empreses de la Comunitat, que de forma individual tindrien molt més difícil l'accés a contactes d'aquest nivell”.

Els importadors que estan visitant la Comunitat Valenciana procedeixen de la Xina, Alemanya, el Brasil, Xile, Colòmbia, Corea del Sud, els EUA, França, Unió dels Emirats Àrabs, l'Índia, Indonèsia, Mèxic, el Perú i Polònia.

Així mateix, durant la durada de la missió inversa els importadors convidats tenen l'oportunitat de conéixer les instal·lacions de les empreses seleccionades per cadascun d'ells.

Entre les empreses que participen en aquesta Missió Inversa, figura la coreana Samsung Welstory; filial del Grup Samsung que treballa amb els restaurants d'empleats del Grup Samsung, així com amb altres 5.000 restaurants aproximadament. Distribueixen també a empreses, col·legis, hospitals, entre altres i disposen de 6 centres de distribució des d'on es manegen 1.000 tones d'aliments diaris.

Igualment està present l'empresa Shinsegaefood, també de Corea del Sud, que desenvolupa la seua activitat en el sector retail. El grup Shinsegae disposa dels majors grans magatzems de Corea i de la cadena líder en discount stores (Emart), així com altres canals (Premium outlets, duty free shops, e-commerce, etc).

Al costat d'aquestes, destaquen les peruanes Supermercats Peruans, dedicada a la venda de comestibles, peribles, tèxtils i electrodomèstics, i Cencosud Perú, pertanyent al grup Cencosud Llatinoamèrica, empresa multiformat retail amb operacions a Xile, l'Argentina, el Brasil, Colòmbia i el Perú. Al Perú compten amb 90 establiments amb formats d'hipermercat i supermercat de les botigues Wong i Metre.

En total, hi ha inscrites prop de 70 empreses valencianes que tindran l'oportunitat de mantindre reunions empresarials durant els tres dies de durada de l'esdeveniment.