Dia mundial de la propietat intel·lectual
Dia mundial de la propietat intel·lectual

Cartel ExposiciónAmb motiu del Dia Mundial de la Propietat intel·lectual (26 d'abril) el Servei de Propietat Industrial de l'IVACE organitza una exposició de cartells: 'La propietat intel·lectual i l'esport" del 23 al 31 de maig, i la jornada 'Llei de marques i actuacions contra la pirateria industrial', que se celebrarà el 16 de maig. Per aquesta raó l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI) ha inclòs a l'IVACE en  el Mapa d'esdeveniments del Dia Mundial de la Propietat Industrial

EXPOSICIÓ DE CARTELLS: "La Propietat Intel·lectual i l'Esport"
Amb motiu del Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual, el Servei de Propietat Industrial de l'IVACE organitza una Exposició de Cartells per a explicar la importància de la Propietat Intel·lectual en el món de l'Esport.
Aquests cartells expliquen com les patents, marques i dissenys industrials fomenten el desenvolupament de noves tecnologies, materials, formes d'entrenament i equipament esportius, per a ajudar a millorar el rendiment dels atletes.
Així mateix, els drets d'autor i els drets connexos, com els de radiodifusió, permeten que existisca una recompensa econòmica perquè les persones i les empreses continuen desenvolupant innovacions, creacions i productes de marca, útils per a tots.

>> Del 23 al 31 de maig de 2019 en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre - C/ Democràcia, 77 (claustre) - 46018 VALÈNCIA

------------------------------

Jornada difusió Llei de marques i actuacions contra la pirateria industrial (programa)
Experts de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, ens explicaran les últimes actualitzacions i novetats de la Llei Espanyola de Marques.
A més comptaran les actuacions d'aquest organisme en la seua lluita contra les falsificacions a Espanya

>> 16 de maig de 2019 en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre - C/ Democràcia, 77 (Edifici B - Sala 4) - 46018 VALÈNCIA