Expo Day d'Empreses CEEI València (28a Edició)
Expo Day d'Empreses CEEI València (28a Edició) M'agrada Imprimeix Correu

75291 fotoaIVACE participa en la 28a Presentació d'Empreses que organitza el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (¡CEEI València) el 10 d'abril, per a impulsar i promocionar nou empreses que han sigut donades suport pel CEEI, des de la seua creació fins a la seua consolidació en el mercat.

El CEEI València, a través d'aquest esdeveniment busca el reconeixement i la promoció de les empreses que naixen i es desenvolupen en l'àmbit del propi CEEI. És per això, per la qual cosa anualment es realitza la Presentació d'Empreses. Un esdeveniment que va per la 28a edició i que ha presentat més de 230 empreses amb un alt potencial.

Previ a la Presentació d'Empreses (16.30 h), es realitzarà una sessió en la qual Jesús Gallent impartirà la conferència 'Comprendre: la base de tot' sobre el branding aplicat a l'empresa.

L'acte, que estarà presidit per la Directora General de l'IVACE, Julia Company i pel President del CEEI València, Sr. Raúl Royo, tindrà lloc en la Sala d'actes de CEEI València. Durant la presentació cada empresa exposarà en format audiovisual l'activitat que desenvolupa, els productes i serveis que ofereix i la trajectòria seguida fins al moment.

Les 9 empreses que es presenten en el #expodayceei són:

Seguidament, i després d'una visita pels diferents estands en el qual cada empresa tindrà l'oportunitat de mostrar els seus productes i oferir informació de primera mà sobre l'activitat que desenvolupen, l'acte es clausurarà donant pas a un coctail que permetrà fer networking.

>> Més informació i inscripció