Oportunitats de negoci a Bolívia i Paraguai
Oportunitats de negoci a Bolívia i Paraguai M'agrada Imprimeix Correu

boliv-para-250La Direcció Territorial de Comerç i Delegació de l'ICEX a València, en col·laboració amb IVACE, organitzen el 24 d'abril una jornada per a donar a conéixer les oportunitats de negoci que ofereixen Bolívia i Paraguai, en el transcurs de la qual es realitzarà una connexió per videoconferència amb l'Oficina Econòmica i Comercial a La Paz i Asunción.

Les empreses interessades a visitar aquests mercats, podran inscriure's en la missió comercial que organitza IVACE a aquests països els dies 1 a 5 de juliol de 2019 (vegeu més informació sobre la missió)

Paraguai és la 12a destinació dels productes de la Comunitat Valenciana a Amèrica Llatina cap a on es van realitzar exportacions per valor de 30 milions d'euros en 2018, amb dades fins a novembre. En els últims quatre anys s'han triplicat les vendes a Paraguai (amb 31 milions en 2018 respecte a 9 milions exportats en 2014)

Bolívia ocupa la posició 16a en importància, amb 16 milions d'euros exportats en 2018. En conjunt representen una mica menys del 3% del valor exportat per la Comunitat als països d'aqueixa zona.

Cada empresa comptarà amb una agenda individual amb empreses o institucions seleccionades d'acord amb el perfil establit en la fitxa d'inscripció. S'iniciaran els contactes amb els inscrits el mes d'abril i s'enviarà al maig una proposta d'empreses per la nostra delegació que haurà d'acceptar o descartar. L'agenda definitiva es remetrà una setmana abans del viatge.

 

>> Programa de la jornada i inscripció

 

Qualsevol informació addicional, no dubte a posar-se en contacte amb nosaltres

Enrique del Castillo
Tel.: 96 120 95 94
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.