Tercera Reunió del Projecte finMED a Xipre
Tercera Reunió del Projecte finMED a Xipre

IVACE, soci del projecte finMED, ha participat, el 20 de febrer, en la tercera reunió del projecte en Larnaca (Xipre). La reunió es va centrar en la fase d'estudi del projecte, que conclourà en 2019 i l'objectiu del qual és augmentar la comprensió i el coneixement dels mecanismes i solucions per a finançar la innovació en sectors verds per part d'actors públics i privats.

Després de completar la fase d'estudi, els socis del projecte passaran a la fase de prova. Els objectius d'aquesta fase seran la provisió d'oportunitats d'aprenentatge i l'augment de les capacitats necessàries per a explotar els mecanismes i solucions per a finançar la innovació en sectors verds per part d'actors públics i privats.

S'utilitzarà per a això el coneixement elaborat en la fase anterior, per a provar la seua validesa i, finalment, millorar-los.

A més, en la reunió es va discutir la participació del projecte en els Grups de Treball Temàtics de Creixement Verd (*TWG). Aquests grups s'han creat pel Programa *MED per a facilitar la cooperació tècnica sistemàtica, les sinergies i el treball conjunt entre tots els projectes que pertanyen a la Comunitat de Creixement Verd de *MED per a millorar la capitalització i la incorporació a les polítiques dels seus resultats.

>> Projecte Europeu “FinMED: Impulsar el finançament de la innovació per al creixement dels sectors verds a través dels serveis de clústers innovadors en l'àrea MED”,