Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP
Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP M'agrada Imprimeix Correu

ADAP CONVOCATORIA 757x193pxEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la segona convocatòria d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 28 de febrer. I de totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria

SCALE UP és una iniciativa de la Comissió Europea a través de l'Enterprise Europe Network, desenvolupada en la Comunitat Valenciana per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València amb l'objectiu principal d'augmentar la competitivitat de les pimes.

La segona edició de SCALE UP arrancarà a l'abril i inclou un pla de més de 50 hores de *training i coaching amb destacats experts i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial com Néstor Guerra, Maribel Vilaplana i Tomás Guillén, entre altres. Està dirigit a startups i pimes amb menys de 6 anys que vulguen fer el salt i créixer exponencialment.

Les 10 startups seleccionades es beneficiaran gratuïtament d'un pla de mentoring que els permetrà dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement en un SCALE UP Pla. L'objectiu és convertir a les empreses participants en negocis escalables amb alt potencial de creixement, i per tant, més atractius per a inversors i finançadors públic-privats.

SCALE UP inclou també l'organització d'un esdeveniment exclusiu en el qual les empreses participants podran presentar-se davant inversors. En l'última fase es premiarà amb 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa amb major potencial de creixement.

Encara que el programa està valorat en 50.000 euros, les 10 empreses participants es beneficiaran gratuïtament de tots els serveis de SCALE UP, a més d'accedir a una exclusiva xarxa de contactes amb experts i professionals d'alt prestigi que els ajudaran a definir i planificar la seua estratègia per als pròxims anys

>> MÉs informació