Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa
Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa

S'ha publicat en la web de l'European IPR Helpdesk, la traducció a l'espanyol  de la Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa.
Aquest treball ha sigut traduït per l'Agència IDEA, l'IDEPA, l'IVACE i la Universitat de Navarra, socis de l'Enterprise Europe Network en la seua qualitat d'Ambaixadors de l'European IPR Helpdesk.

La gestió de la propietat intel·lectual (PI) és un element clau per a millorar la competitivitat de qualsevol empresa. Lamentablement, les petites i mitjanes empreses (PIME) sovint manquen de temps, recursos o coneixements per a abordar qüestions de PI.

La Guia té com a objectiu proporcionar respostes a alguns dels principals problemes sobre PI als quals s'enfronten sovint les PIME.
Cada secció d'aquesta Guia està dedicada a un dret específic de PI, i en elles es tracten aspectes essencials sobre la regulació a Europa de cada dret, així com algunes qüestions addicionals que, d'acord amb l'experiència de l'European IPR Helpdesk, poden resultar d'interés per a les Pimes europees.

El projecte European IPR Helpdesk rep fons del programa d'investigació i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea. Està gestionat per l'Agència Executiva per a les Petites i mitjanes empreses de la Comissió Europea (EASME), amb directrius aprovades per la Direcció General del Mercat Interior, Indústria, Emprenedoria i Pimes de la Comissió Europea.

>> Descarregueu guia