Premis de Disseny CEVISAMALab 2019
Premis de Disseny CEVISAMALab 2019

dissenycv-cevisama-cevisamalab-encabezadolabEl certamen Cevisama ha publicat les bases per a una nova edició del seu concurs de disseny CevisamaLab, d'àmbit internacional. La inscripció online està oberta fins al 31 de desembre de 2018 i la presentació de projectes entre el 2 i 9 de gener de 2019.

Com en ocasions anteriors, el concurs es divideix en dues modalitats:

  •     DISSENY CERÀMIC: productes ceràmics per a l'arquitectura i que responga a criteris de: innovació formal o estètica, innovació funcional, desenvolupament decoratiu, bona relació qualitat/preu, seguretat i respecte al medi ambient. Es fixen dues categories:

        A) PRODUCTES CERÀMICS CONFORMATS MITJANÇANT PREMSATGE SEMISEC. Es tracta de compactar la pols ceràmica en forma de xicotetes partícules, contingut en una cavitat rígida, mitjançant l'aplicació d'una pressió en una única direcció.

        B) PRODUCTES CERÀMICS CONFORMATS MITJANÇANT ALTRES MÈTODES.

  •     DISSENY DE BANY: LEMA: BAÑOS PÚBLICS. El bany com a punt de trobada.

Podran participar en el concurs aquells alumnes inscrits en qualsevol escola de Disseny, Belles arts, Arquitectura i Enginyeries, nacional o internacional, així com els estudiants de postgrau i màster. També podran participar en aquesta categoria els estudiants titulats en el curs 2018.  S'estableixen 2 premis, un de 2.000 i un altre de 1.000€, per a cadascuna de les categories.

>> Bases i incripció