1ª Convocatoria CloudiFacturing
1ª Convocatoria CloudiFacturing

19-CloudiInsomnia, Digital Innovation Hub de la Unió Europea, ha anunciat el llançament de la 1ª convocatòria d'experiments CloudiFacturing dirigida a finançar projectes innovadors de Cloud de pimes manufactureres, que volen afrontar el repte de la digitalització i cerquen finançament. La convocatòria romandrà oberta de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2018.

Sota el lideratge de l'Institut Fraunhofer, el projecte CloudiFacturing està finançat pel programa Horitzó 2020 i compta amb més de 30 socis de tota Europa. Amb un pressupost de 9,4 M€, es van a finançar +20 experiments per valor de +2M€.

Poden presentar projectes: 1 pime manufacturera + almenys 1 centre de recerca/ proveïdor programari/ Cloud/ HPC/ enginyer, etc. amb l'objectiu de provar l'experiment en un entorn real i demostrar el seu impacte sobre la indústria (alimentació, begudes, tèxtil, fusta, paper, químic, farmacèutic, plàstic, metall, electrònica, maquinària, transport, uns altres).

Les entitats interessades comptaran amb el suport tècnic dels Digital Innovation Hubs per a preparar el seu experiment.

Els experiments seleccionats es beneficiaran de:
- Accés gratis a tecnologia de modelatge i simulació Cloud/HPC i analítica de dades avançada per a optimitzar els processos de producció i producibilitat.
- Fins a 100.000 euros de finançament per experiment.
- Assessorament expert per al desenvolupament del teu pla de negoci.

CloudiFacturing posa a a l'abast de les PIMES tecnologia i expertise que suposarien una gran inversió i que li permeten entrar en H2020 i treballar amb els millors.

>> Més informació