Nova publicació: La Propietat Industrial i la seua influència en l'èxit empresarial - Volum 2
Nova publicació: La Propietat Industrial i la seua influència en l'èxit empresarial - Volum 2

lapropindustr-vol2L'Oficina Espanyola de Patents i Marques, publica el segon volum del llibre "La Propietat Industrial i la seua influència en l'èxit empresarial", on s'exposen 21 exemples d'empreses nacionals l'èxit comercial dels quals s'ha recolzat en la propietat industrial.

Aquest llibre pretén conscienciar a empreses i emprenedors de la importància d'incorporar una estratègia de Propietat Industrial en el seu negoci, com a element clau generador de valor. D'aquests 21 casos, 4 són empreses de la Comunitat Valenciana: Andreu World, Gandiablasco, Rolser i Zumex.

Aquesta publicació s'enquadra dins dels compromisos que té l'OEPM amb els ciutadans i que s'arrepleguen en el seu Pla Estratègic 2017-2020 en matèria de Propietat Industrial, dins de la línia estratègica 1: "Promoció de la Propietat Industrial a Espanya", objectiu 1.i "Nous estudis, articles i publicacions" amb el qual l'OEPM pretén impulsar el coneixement de la Propietat Industrial.

El llibre és accessible des d'aquest enllaç.

També està disponible en la pàgina web de l'Oficina, dins de l'apartat de Propietat Industrial/Publicacions/Monografies/Llibres