Quadre europeu d'indicadors de la innovació 2018
Quadre europeu d'indicadors de la innovació 2018

17-infographic-innovation-scoreboard-2018-mapEl Quadre europeu d'indicadors de la innovació proporciona una anàlisi comparativa del rendiment de la innovació en països de la UE, altres països europeus i veïns de la regió. Avalua les fortaleses i febleses relatives dels sistemes nacionals d'innovació i ajuda als països a identificar les àrees que han d'abordar.

L'edició de 2018 del Quadre d'indicadors destaca que el rendiment de la innovació de la UE continua millorant, que el progrés s'està accelerant i que les perspectives són positives. Des de 2010, el rendiment mitjana d'innovació de la UE ha augmentat en 5,8 punts percentuals, i s'espera que millore en 6 punts percentuals addicionals en els pròxims 2 anys.

La UE continua millorant la seua posició pel que fa als Estats Units, Japó i Canadà. No obstant açò, Xina està aconseguint tres vegades la taxa de creixement de l'acompliment d'innovació de la UE. Dins de la UE, el rendiment d'innovació va augmentar en 18 països i va disminuir en 10 països des de 2010. Suècia segueix sent el líder d'innovació de la UE, seguit per Dinamarca, Finlàndia, els Països Baixos, el Regne Unit i Luxemburg. Lituània, els Països Baixos, Malta, el Regne Unit, Letònia i França són els innovadors de més ràpid creixement.

>> Més informació