Setmana de l'Energia Sostenible de la UE
Setmana de l'Energia Sostenible de la UE

6-La Setmana de l'Energia Sostenible de la UE se celebrarà en la seua 13ª edició a Brussel·les del 4 al 8 de juny de 2018 amb el tema de la transició energètica.

EUSEW és la conferència europea més important i més gran dedicada a qüestions de política energètica sostenible, que reuneix a representants de la Comissió Europea, autoritats públiques, agències d'energia, associacions industrials, empreses, organitzacions de la societat civil i els mitjans de comunicació per a debatre els avanços polítics, les millors pràctiques, iniciatives i idees que recolzen l'avanç d'Europa cap a un poder net, segur i eficient com a part de la Unió de l'Energia.

Conferencia
El punt culminant d'EUSEW és la Conferència de Política anual que presenta a figures destacades i un programa divers de sessions i esdeveniments paral·lels amb l'objectiu de debatre i configurar el futur energètic d'Europa.

Networking
El Networking Village organitza exhibicions, presentacions, un Speakers 'Corner i reunions individuals. És una característica clau de la Conferència de Política: un lloc perquè la Comunitat EUSEW intercanvie idees.

Premis
Els premis per a iniciatives d'estalvi d'energia es presenten durant la Conferència de Política. Aquests reconeixen la innovació excel·lent i augmenten la visibilitat dels projectes.

Energy days
Organitzats en tota Europa per organitzacions públiques i privades, Energy Days encoratja als ciutadans i parts interessades a descobrir i debatre els principals problemes que impulsen la transició a l'energia sostenible

 

>> Més informació