Ivace
El Servei d'Informació sobre Propietat Industrial de l'IVACE

La informació tecnològica derivada de les patents és un element clau en el procés d'innovació empresarial. L'objectiu del servei és oferir informació i orientació sobre productes i marques.

Llegeix més...
 
Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa

S'ha publicat en la web de l'European IPR Helpdesk, la traducció a l'espanyol  de la Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa.
Aquest treball ha sigut traduït per l'Agència IDEA, l'IDEPA, l'IVACE i la Universitat de Navarra, socis de l'Enterprise Europe Network en la seua qualitat d'Ambaixadors de l'European IPR Helpdesk.

Llegeix més...
 
Premis DesignEuropa

Docks 5La Col.lecció Docks de mobiliari d'exterior modular, obert i flexible, fabricat per Gandia Blasco, S.A. (Ontinyent) i dissenyat per Romero Vallejo, es troba entre els finalistes dels premis DesignEuropa de l'EUIPO

Llegeix més...
 
OEPM en xifres

Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid i Andalusia, al capdavant en Dissenys Industrials

 
Nova publicació: La Propietat Industrial i la seua influència en l'èxit empresarial - Volum 2

lapropindustr-vol2L'Oficina Espanyola de Patents i Marques, publica el segon volum del llibre "La Propietat Industrial i la seua influència en l'èxit empresarial", on s'exposen 21 exemples d'empreses nacionals l'èxit comercial dels quals s'ha recolzat en la propietat industrial.

Aquest llibre pretén conscienciar a empreses i emprenedors de la importància d'incorporar una estratègia de Propietat Industrial en el seu negoci, com a element clau generador de valor. D'aquests 21 casos, 4 són empreses de la Comunitat Valenciana: Andreu World, Gandiablasco, Rolser i Zumex.

Llegeix més...