Ivace
9a edició del Curs de Gestió Administrativa de la Propietat Industrial

El 16 de setembre començarà la 9a edició del Curs de Gestió Administrativa de la Propietat Industrial (Paralegals), organitzat per l'OEPM i l'Escola d'Organització Industrial (EOI).

Està dirigit a professionals d'Agències de la Propietat Industrial, personal de Departaments de Propietat Industrial d'empreses, OTRIS d'Universitats, Parcs Tecnològics, i OPIS, etc. i en general a tots els professionals interessats en la gestió de la Propietat Industrial.

El curs tindrà lloc a Madrid durant els mesos de setembre a novembre de 2019, i constarà, com és habitual, de 5 mòduls independents.
La matrícula per a cada mòdul es pot realitzar de forma independent i és possible matricular-se fins a la data de començament de cadascun d'ells.

>> Més informació i inscripció

sobreclaro Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 
Nou jutjat especialitzat en matèria de patents a València

El passat 24 d'abril de 2019, la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial ha atribuït el coneixement dels assumptes relatius a patents, derivats de la Llei 24/2015, de 24 de juliol, de Patents, al Jutjat del Mercantil núm. 4 de València, en virtut del que es preveu en l'article 98 de la Llei orgànica del Poder Judicial,

>> Més informació

 
El Servei d'Informació sobre Propietat Industrial

La informació tecnològica derivada de les patents és un element clau en el procés d'innovació empresarial. L'objectiu del servei és oferir informació i orientació sobre productes i marques.

Els beneficiaris del servei són empreses industrials i de serveis avançats a la indústria, professionals i particulars, a través d'una atenció personalitzada. El servei posa a la seua disposició instruments i fonts d'informació que l'ajudaran en la seua tasca diària.

>> Memòria del Servei. 2019

Llegeix més...
 
Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa

S'ha publicat en la web de l'European IPR Helpdesk, la traducció a l'espanyol  de la Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa.
Aquest treball ha sigut traduït per l'Agència IDEA, l'IDEPA, l'IVACE i la Universitat de Navarra, socis de l'Enterprise Europe Network en la seua qualitat d'Ambaixadors de l'European IPR Helpdesk.

Llegeix més...
 
Premis DesignEuropa

Docks 5La Col.lecció Docks de mobiliari d'exterior modular, obert i flexible, fabricat per Gandia Blasco, S.A. (Ontinyent) i dissenyat per Romero Vallejo, es troba entre els finalistes dels premis DesignEuropa de l'EUIPO

Llegeix més...