Inici

COVID 19

Covid-b-entrada-v

 

 

.

Notes de premsa

Ivace Internacional manté informades a les empreses valencianes de la situació dels mercats a través de la seua Xarxa Exterior

nota isabel 2 abirl valLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Internacional, està pendent de la situació en la qual es troben els mercats internacionals a fi d'informar puntualment les empreses valencianesn (2-4-2020)

Llegeix més...

El Programa ‘Scale up’ es consolida com a iniciativa de suport a l'emprenedoria

banner scale upEl 31 de març va finalitzar el termini per a participar en la tercera edició del Programa Scale Up, un programa d'acceleració i mentorització empresarial, que gestiona l´Ivace en la Comunitat Valenciana amb el suport del CEEI de València i que pretén secundar i acompanyar a startups i pimes amb menys de 6 anys de la Comunitat en les seues fases d'escalat de models de negoci i creixement ()1-4-2020)

Llegeix més...

Economia contacta amb els clúster industrials per a estudiar possibles escenaris després del COVID19 i arbitrar mesures i instruments financers per a les pimes

rrss cluster textilLa Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l´Ivace, ha començat una ronda de contactes amb els clústers industrials de la Comunitat per a analitzar la situació dels diferents sectors i intentar avançar-se amb mesures a la situació de les empreses després del COVID19 (1-4-2020)

Llegeix més...

La Conselleria d'Economia lidera un projecte per a la fabricació de mascaretes a gran escala en les empreses valencianes

Mascarilla.pgLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball està liderant un projecte que permet la fabricació de mascaretes quirúrgiques a gran escala en les empreses de la Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), l'Associació d'Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, (Ateval), i de l'Institut Tecnològic Tèxtil Aitex. (30-3-2020).

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premis DesignEuropa 2020

DesignEls Premis DesignEuropa celebren l'excel·lència en el disseny i la gestió d'aquest entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC). La convocatòria DesignEuropa 2020 estarà oberta fins al 20 d'abril de 2020.

Llegeix més...

Horizon Impact Award 2020

HorizonawardFins al 2 d'abril poden presentar-se candidatures als Horizon Impact Award 2020. Aquests premis són una iniciativa de la Comissió Europea per a reconéixer aquells projectes finançats per Europa, els resultats dels quals proporcionen valor a la societat i constitueixen una manera de mostrar els beneficis socioeconòmics de les ajudes de la UE en I+D. (Infografia)

Llegeix més...