Inici

Esdeveniments

Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics

SAMT-SUDOEAIJU, líder del projecte SAMT SUDOE en el qual participa IVACE, organitza el 27 de juny en la seua seu d'Ibi la jornada 'Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics', en la qual s'exposarà la situació de la fabricació additiva a Europa i s'aprofundirà en les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats i les seues possibilitats d'ús en el sector del motle i el plàstic.

Llegeix més...

Internacionalitza les teues vendes amb un nou concepte de màrqueting digital

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - IVACE, organitza el 26 de juny, una jornada sobre les últimes estratègies i tàctiques de màrqueting digital internacional, funnels de venda i trànsit d'ecommerce.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Congrés Internacional d'Agents Comercials

Agentes ComercialesLa directora general d'Internacionalització. Mª Dolores Parra ha participat en la 66th IUCAB Annual Delegates Meeting celebrada recentment a València. (14-6-2019)

Llegeix més...

L'Ivace concedeix 1,8 milions d'euros per a modernitzar 23 polígons industrials de L'Horta en 2019

almussafes ampliación con navesIvace Parcs Empresariales, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit  1,8 milions d’euros en ajudes per a millorar 23 polígons industrials de 15 municipis de les comarques de L'Horta Nord, L'Horta Oest i L'Horta Sud en 2019. (9-6-2019)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

IVACE participa en el Fòrum Mundial d'Economia Circular que se celebra a Hèlsinki.

Durant el Fòrum, IVACE representarà també a l'Associació Espanyola d'Agències de Desenvolupament Regional (Fòrum ADR), ja que és responsable de la seua Secretaria General.

Llegeix més...

Una delegación valenciana encabezada por IVACE visita Paraná

WhatsApp Image 2019-05-17 at 16.09.25El gobierno de Paraná ha recibido a la delegación valenciana dirigida por IVACE INNOVACIÓN para presentar iniciativas y soluciones urbanas sostenibles, cooperar en materia de conocimiento aplicado tanto a nivel de institutos tecnológicos como Universitarios. El Estado del Paraná intercambiara conocimientos de nuestra RIS3 para su propia estrategia regional.

Llegeix més...