Inici

banner homer valencia

Esdeveniments

Enquesta EU per a pimes, sobre finançament

completarquestionariIVACE participa en el projecte INTERREG: finMED, que està centrat en els sectors verds, no solament els que generen una oferta de serveis o productes verds (energies renovables, bio-ingenieria, etc.), sinó també els que formen part de la demanda i tenen una vocació sostenible, siguen del sector tèxtil, metall, fusta, etc.

Llegeix més...

Focus Pime i Emprenedoria Requena-Utiel

focusutielFocus Pime i Emprenedoria. Turisme i dinamització dels municipis d'interior a la Plana d'Utiel-Requena i Rincón d'Ademús reunirà el 4 de desembre a Utiel experiències de diverses empreses que han sabut traure-li partit als recursos locals per a crear i oferir productes turístics innovadors i diferenciats, tot això de la mà de l'IVACE i CEEI-València.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

L'Ivace llança nous plecs de comercialització a Xixona amb una rebaixa del 26% en el preu de les parcel·les de sòl industrial

 16JIJONAIvace Parcs Empresarials, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha llançat nous plecs de comercialització de sòl industrial en el Parc Empresarial L'Espartal III de Xixona que comercialitza l'Ivace. (8-12-2018)

Llegeix més...

L´Ivace augmenta fins a un 70% la intensitat de les ajudes per a projectes de creació d'empreses de base tecnològica

Createc-vIvace innovació ha publicat la convocatòria d'ajudes per a la creació d'empreses de base tecnològica on una de les principals novetats és l'increment de la intensitat de les ajudes fins a un 70% dels costos subvencionables projecte (4-12-2018/)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Informe Anual sobre les PIMES europees 2018

infografiaLa Direcció General de Mercat Interior, Indústria, Emprenedoria i PIME de la Comissió Europea ha publicat l'Informe Anual sobre les PIMES europees 2018, amb resultats generals positius ja que presenta una contínua recuperació de les pimes.

Llegeix més...

Premi Dones Innovadores 2019

mujeresinnovadorasLa Comissió Europea ha llançat la sisena edició del Premi de la UE per a Dones Innovadores. El Premi llança llum sobre l'excel·lent treball de les empresàries que han portat les seues idees al mercat, i té com a objectiu inspirar a la pròxima generació d'innovadores. La data límit per a les sol·licituds és el 16 de gener de 2019.

Llegeix més...