Inici

Esdeveniments

Programa Activa Indústria 4.0

activaindustriaAmpliat termini de presentació fins al 30 de Setembre de 2019.  Ajudes per a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

Llegeix més...

Està la teua empresa preparada per a l'economia circular?

ecofira REDIT, en col·laboració amb IVACE, Fira València, CDTI, AVI i EEN SEIMED, organitza el 2 d'octubre aquesta jornada, en el marc de la 17a edició d'ECOFIRA, en la qual es reuniran els millors professionals en economia circular per a mostrar els reptes i les oportunitats que suposa per a les empreses apostar pel medi ambient. En aqueix sentit, els assistents podran conéixer els programes de finançament disponibles i descobriran l'experiència de diverses empreses que ja s'han atrevit a implantar en els seus processos productius l'economia circular.

Llegeix més...

Innova-FI Exchange of Experience

Innova-FI 1El projecte Innova-FI (INTERREG EUROPE 2018-2021) del qual IVACE és soci, organitza a València els dies 18 i 19 de setembre el seu 4t ‘Intercanvi d'Experiències’, un format encunyat per a reunir durant dos dies als socis participants en el projecte i a tots els actors relacionats amb aquest, en unes sessions conjuntes per a intercanviar coneixements i experiències d'actuació en les diferents regions i països participants.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Economia incrementa un 26% el nombre de convidats a Hàbitat València, amb 67 compradors

HABITAT19La fira Hàbitat València obrirà demà les seues portes amb unes excel·lents xifres de participació que confirmen la recuperació del major aparador per a l'oferta de moble, il·luminació i decoració (16-9-2019)

Llegeix més...

IVACE, Cambra de Castelló i ASCER promocionen el taulell de la Comunitat en la fira 100% Design a Londres

100Designimagen Huit empreses taulelleres de la Comunitat Valenciana participen per primera vegada de forma agrupada en la fira 100% Design de Londres, en una acció organitzada conjuntament per IVACE Internacional, Cambra de Comerç de Castelló i ASCER.

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premis nacionals d'innovació i de disseny 2019

PNacDissenyAmb data 7 de setembre s'ha obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2019, que enguany compten amb les modalitats de Trajectòria Innovadora, Gran Empresa i Petita i Mitjana Empresa per als Premis d'Innovació, i les de Professionals, Empreses i Joves Dissenyadors per als de Premis de Disseny. El termini finalitza el 15 d'octubre a les 15.00 hores (hora peninsular).

Llegeix més...

València serà Capital Mundial del Disseny en 2022

VWDC2022 Prendrà el relleu de la francesa Lill en aquesta iniciativa biennal creada per la World Design Organization (WDO), radicada al Canadà. El jurat d'aquesta entitat privada, formada per dissenyadors, arquitectes, interioristes i empresaris de nombrosos països, ha anunciat la seua decisió de designar a València, una oportunitat incomparable perquè la ciutat puga mostrar al món la potencial del disseny valencià, dels seus dissenyadors i de les seues empreses, així com el compromís de les institucions gràcies a aquesta eina de transformació i millora social. És la primera vegada que una ciutat espanyola exercirà aquesta capitalitat.

Llegeix més...