Inici

Esdeveniments

Missió inversa experts internacionals Festival DOCS València

DocsValencia-logoIVACE Internacional recolza la segona edició del Festival DOCS LAB amb el desenvolupament d'una missió inversa d'experts internacionals que viatjaran a València per a conèixer la producció audiovisual valenciana. Les productores audiovisuals interessades poden inscriure's gratuïtament fins al 27 d'abril.

Llegeix més...

I Congrés Go Global d'Intel.ligència Competitiva

ELXT'interessa aprofitar al màxim les possibilitats de la digitalització? Participa en l'I Congrés Go Global d'Intel·ligència Competitiva el pròxim 26 d'abril a Elx (Alacant) organitzat per les Cambres de comerç de la Comunitat amb el suport d'IVACE Internacional.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Huit empreses valencianes mostren la seua oferta en la fira algeriana BATIMATEC amb IVACE Internacional

BatimatekHuit empreses valencianes de materials de construcció s'han desplaçat aquesta setmana a Algèria per a participar en BATIMATEC, la major fira de construcció d'Algèria i la més important del continent africà (24-4-2018)

Llegeix més...

L'IVACE rep 190 sol·licituds d'ajuda per a la millora d'àrees industrials

twitter parques empresariales 1Ivace Parcs Empresarials ha rebut 190 sol·licituds d'ajuda d'ajuntaments per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics (22-4-2018)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

La CV, primera en Europa beneficiaria del Instrumento PYME de H2020

La Comunitat Valenciana, primera en Europa beneficiaria del Instrumento PYME de H2020, en la primera ronda de pymes seleccionadas bajo el recientemente lanzado European Innovation Council (EIC), con 4 empresas:

Llegeix més...

Blue Invest 2018

blueinvestLa Comisión Europea está buscando emprendedores activos en la economía azul para participar en un evento de perfil alto destinado a poner en contacto empresas de vanguardia con inversores públicos y privados. #BlueInvest 2018, el primer evento europeo de este tipo.

Llegeix més...